Menu Sluiten

Over ons

Nooit hadden we verwacht dat een verzoek tot herberekening van de alimentatie het begin zou zijn van een ogenschijnlijk eindeloze strijd. Keer op keer werden we tegengewerkt en keer op keer werd de alimentatie niet herzien. Na anderhalf jaar kwam bij ons het vermoeden van alimentatiefraude naar boven. Wat volgde was een langslepend juridisch traject vol frustratie, machteloosheid en torenhoge onderzoeks- en advocaatkosten. Veel zaken liepen niet goed en we voelden ons weinig emotioneel gesteund gedurende het traject. We misten het stukje bemiddeling tussen de beide partijen. En het laatste wat je wilt is de verhoudingen met je ex-partner onnodig beschadigen! Na jarenlang keihard te hebben gevochten, stelde de rechter ons eindelijk in het gelijk. Natuurlijk waren we opgelucht, maar tegelijkertijd zeiden we tegen elkaar: dit moet anders!

Wij zijn Mark en Sanne en het is onze missie om alimentatiefraude tegen te gaan zonder de emotionele, financiële en tijdrovende rompslomp. Mark’s achtergrond als rechercheur en (kinder)coach komt hierbij goed van pas.

Wij bieden ondersteuning vanaf de eerste vermoedens van alimentatiefraude en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat jij je weer kunt richten op je geluk. Van een luisterend oor tot bemiddeling en van onderzoek op maat tot ondersteuning tijdens de zitting, wij staan voor je klaar. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek

Neem contact op